Εύκολο παγωτό με 3 υλικά από το blog του ΕΥΡΗΚΑ!
Υλικά
- 4-5 κουταλιές μέλι ανθέων
- 2 βανίλιες
- 2 κουτάκια γάλα εβαπορέ
- (προαιρετικά) σοκολάτα ή φρούτα της επιλογής σας παγωμένα και κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση
- Διατηρούμε το γάλα για 5 ώρες περίπου στην κατάψυξη.
- Αναμειγνύουμε το γάλα, με το μέλι και τις βανίλιες και αφρατεύουμε το μείγμα χτυπώντας με το μίξερ. Πρέπει να αποκτήσει σχεδόν διπλάσιο όγκο.
- Προσθέτουμε προαιρετικά τα πολτοποιημένα φρούτα ή τις σταγόνες σοκολάτας και ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες.